Jag kommer att delta med mitt hantverk på Allhelgonamässan på Ramviks Folkets Hus den 7 november 2021. Marknaden pågår mellan kl 11-16. Lokala hantverkare och mathantverkare kommer att erbjuda sina produkter med allt från smycken och garn till bröd och andra matvaror. Ett perfekt tillfälle att hitta något fint till jul eller för att lyfta upp novembermörkret en aning. Det finns förstås fika att köpa i lokalen.

Ett Facebookevent finns här och mer information hittas även på Ramviks Folkets Hus hemsida.

Själv planerar jag att sälja julpynt av återbrukat material samt andra produkter tillverkade av material som jag redan har hemma. Inget nytt kommer att införskaffas då jag ju kör min oktoberutmaning Creative October Challenge. Det ska bli spännande att se vad jag hinner få ihop utöver de produkter jag redan har liggande…

Hitta dit

Den här hemsidan använder sig av cookies. Genom att klicka på "acceptera" så godkänner du användning av cookies på sidan. Du kan deaktivera cookies i inställningarna för din webbläsare. Mer information hittas i vår integritetspolicy.  Lär dig mer